Feestpoppen voor speciale gelegenheden | Huur snel een opblaasbare Abraham of Sarah pop om teleurstelling te voorkomen!

HOME        ASSORTIMENT         INFORMATIE        FOTOALBUM        ONLINE RESERVEREN        CONTACT

 

Informatie 
 
Wanneer u bij Verhuurpoint Hilversum een opblaasbare Abraham of Sarah pop huurt, kunt u het opblaasfiguur GRATIS een dag eerder afhalen (tijdstip in overleg). Op deze manier heeft u de spullen op tijd in huis, zonder extra kosten! Het terug brengen van het opblaasfiguur mag GRATIS de volgende dag, na de laatste huurdag retour gebracht worden (tijdstip in overleg). Wanneer u het opblaasfiguur bij ons ophaalt krijgt u dit mee in een stevige tas, welke prima vervoerd kan worden in ieder type personenauto.
 
Het opzetten van een opblaasfiguur is zeer eenvoudig, wanneer u het opblaasfiguur uit de tas haalt, uitrolt en vervolgens de stekker in het stopcontact steekt, zal deze binnen enkele seconden opgeblazen zijn. De bijgeleverde ventilator doet het werk voor u! Aan de pop zelf zitten voldoende scheerlijnen, zodat u met de bijgeleverde haringen de pop goed vast kunt zetten.
 
Naast het huurtarief vragen wij om een borg van €50,- en een kopie van een geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, paspoort of identiteitskaart). De betaling van het huurbedrag en borg dient contant voldaan te worden bij het afhalen van het opblaasfiguur. Bij ons kunt u niet pinnen.
 
Veel gestelde vragen
 
Verhuurpoint wilt graag zo goed mogelijk service bieden aan zijn klanten. Daarom hebben wij een speciaal menu aangemaakt die alle informatie bevat m.b.t. het huren van onze opblaasbare objecten/poppen/opblaasfiguren.
Staat uw vraag er niet bij, stel hem dan gerust aan ons via de e-mail of telefoon.
 
 
Hoe en wanneer moet je betalen ?
U moet het huurbedrag samen met de borg contant betalen bij het ophalen van een opblaasfiguur en/of opblaasbare pop. Bij ons is er geen mogelijkheid om te pinnen.
 
 
 
 
Kan ik het opblaasfiguur makkelijk meenemen ?
Ja, het opblaasfiguur, de haringen, banner en instructiekaart zitten in een draagtas en de blower kunt u los vervoeren. Beiden zijn makkelijk in een (kleine) personenauto te vervoeren.
 
 
 
 
Heb ik continue stroom nodig om een opblaasfiguur te laten staan ?
Ja, de blower die wij bij de opblaasfiguren/poppen leveren dient continue te blijven draaien.
 
 
 
 
Wanneer kan ik de spullen ophalen ?
Het ophalen van de gehuurde opblaasfiguren/poppen gaat altijd in overleg met de klant.
 
 
 
 
Wanneer moet ik de spullen terug brengen ?
Het terug brengen van de gehuurde opblaasfiguur/poppen gaat altijd in overleg met de klant.
 
 
 
 
Hoe moet je een opblaasfiguur opzetten ?
Het opzetten van een opblaasfiguur/pop is eigenlijk heel erg simpel. Haal het opblaasfiguur uit de tas en verspreid hem over de grond. Kijk of er nergens bomen of scherpe randen zijn waar het opblaasfiguur tegenaan kan schuren als hij rechtop staat. Sluit de blower aan, maak de ritssluiting dicht en zet de blower aan. Nu zal het opblaasfiguur zich vlug opblazen. Maak de spantouwen stevig vast en klaar is het opblaasfiguur.
 
 
 
 
Wat moet ik doen als er iets stuk is ?
Als er tijdens het opzetten van een gehuurd object blijkt dat er iets stuk of kapot is neem dan contact op met Verhuurpoint. Ook als er tijdens het gebruik iets stuk of kapot gaat neem dan altijd meteen contact op met Verhuurpoint.
 
 
 
 
Kan het opblaasfiguur tegen regen ?
Alle onze producten kunnen tegen regen. Wij adviseren u zelfs de blower aan te laten staan. Zolang de blower aanstaat, komt er geen water in het opblaasfiguur. Zet u de blower toch uit, dan verzoeken wij u het opblaasfiguur binnen te halen.
 
 
 
 
In welke plaatsen bezorgen jullie een opblaasfiguur ?
Wij bezorgen de opblaasfiguren in Amsterdam, Driemond, Hilversum, Loosdrecht, Kortenhoef, 's Graveland, Ankeveen,Laren, Blaricum, Huizen, Almere, Weesp, Abcoude, Nigtevecht, Nederhorst den Berg, Baambrugge, Muiden, Muiderberg,Bussum, Naarden, Utrecht, Maarssen, Maarssenbroek, Oud-Zuilen, Oud Maarsseveen, Achttienhoven, Westbroek, Breukelen Ut, Breukeleveen, Nieuwer-Ter-Aa, Nieuwersluis, Loenen aan de Vecht, Vreeland, Loenersloot, Zeist, Huis ter Heide, Bilthoven, De Bilt, Almere, Den Dolder, Bosch en Duin, Groenekan, Maartensdijk, Hollandsche Rading, Baarn, Lage Vuursche, Bunschoten-Spakenburg, Eemdijk, Eemnes, Soest, Soesterberg, Amersfoort, Hoogland, Baarn.
 
 

 

 

    

U bevindt zich hier: Informatie

 

 

Snelmenu:           Opblaasfiguur Abraham             Opblaasfiguur Echtpaar
Opblaasfiguur Sarah Opblaasfiguur Pensioen

 

 Verhuurpoint Hilversum © 2015   |   Algemene huurvoorwaarden