Assortiment Springkussens


En hop! Weer omhoog. Hop, nog hoger! Springen op een springkussen van Verhuurpoint zorgt voor langdurig speelplezier! Uw kinderen kunnen urenlang spelen, tot zij moe zijn en langzaam van het springkussen afstuiteren. Wordt u er ook zo enthousiast van? Hieronder het totaaloverzicht van de te huren springkussens. 
Klik op de door u gewenste springkussen voor meer informatie!

SNELMENU:

     


 

Springkussen Midi Multifun

Met de opblaasbare midi multifun met seaworld thema zorg je voor urenlang speelplezier. De midi multifun heeft een obstakel op het springvlak, een glijbaan en is ideaal voor bijvoorbeeld kinderfeestjes of buurtfeestjes. De midi seaworld heeft vrolijke felle kleuren en op de wanden zijn leuke animaties afgebeeld. Huur dit kussen voor urenlang speelplezier! Meer lezen »
Springkussen Jungle 

Wil jij een spannend avontuur aangaan ? Bij Verhuurpoint hebben wij een springkussen jungle in het assortiment. Pas wel op, want bij het springkussen zitten wel een paar slangen verstopt. Dit springkussen is zeker een blikvanger op ieder feestje. Dit springkussen mag niet ontbreken bij een junglethema! Meer lezen »
Springkussen Overdekt Seaworld

Bezorg kinderen de dag van hun leven met dit mini springkussen met seaworld thema. De mini overdekt past in vrijwel iedere achtertuin of oprit. De mini overdekt is een klein, gemakkelijk maar toch opvallend springkussen. Spreek met het opvallende seaworld thema alle kinderen aan en zorg voor urenlang speelplezier. Met dit seaworld springkussen is elk kinderfeestje een succes!  Meer lezen »
Springkussen Dragon Quest
Dit springkussen is alleen voor particulier gebruik!

Een springkussen met de uistraling van een kasteel met draak. Door de draak op het springkussen en het opvallende design, is dit unieke draken springkussen een echte eyecatcher op elk feest! Dit springkussen is geschikt voor kleinere kinderen. Dit springkussen zal een leuke beleving en een unieke ervaring zijn. Het springkussen heeft een mooie glijbaan, ideaal voor kinderfeestjes!
Gegarandeerd urenlang speel- en springplezier! Heeft u straks dit unieke springkussen op uw feestje staan? Meer lezen »

Springkussen Fun Palace
Dit springkussen is alleen voor particulier gebruik!

Een springkussen waar je vrolijk van wordt. Niet door alleen de kleuren maar ook door het design. Aan de zijkant van dit springkussen zit een leuke glijbaan, zodat de kinderen binnenin lekker kunnen springen en er via de glijbaan uit kunnen glijden.Het springkussen past gemakkelijk achterin de kofferbak van de auto en kan erg eenvoudig door u zelf worden geplaatst en aangesloten.  Meer lezen »

 

Met 5 simpele stappen beleeft u een geslaagd feest waarbij u een springkussen voor de deur of op locatie heeft staan:

 Vul online het reserveringsformulier in of bel 06-46741547.
U ontvang per e-mail een reserveringsbevestiging met daarin alle informatie.
Kom de dag voor het feest het springkussen halen.
Vier het feest!
Breng een dag na het feest het springkussen retour. 


Andere bezoekers zochten op: 

springkussen, feestelijke opblaasfiguren, luchtkussen, opblaasfiguur huren, opblaaspop huren, grappig opblaasfiguur huren, spring, kussen, pensioenpassende opblaasfiguren huren, feestelijke huwelijk opblaasfiguren, opblaasfiguren voor speciale gebeurtenissen. luchtkussen, Abraham of Sarah pop huren in Amsterdam, springkussen, Driemond, Hilversum, 50 jaar, Loosdrecht, Kortenhoef, 's, opblaas pop huren, Graveland, Ankeveen, springkussen,Laren, Blaricum, HuizenAlmere, Weesp, Abcoude, 65 jaar, Nigtevecht, Nederhorst den Berg, SarahBaambrugge, Muiden, Muiderberg,Bussum, Naarden, Utrecht, Maarssen, Maarssenbroek, springkussen, Oud-Zuilen,luchtkussen, springkasteel, opblaasbaar, Oud Maarsseveen, Abraham huren, Achttienhoven, Westbroek, Breukelen, verjaardag,  Breukeleveen, Nieuwer-Ter-Aa, Nieuwersluis, Loenen aan de Vecht, goedkoop huren, De Bilt, jubileum, 60 jaar, Almere, Den Dolder, Bosch en Duin, springen, kasteel, Groenekan, Maartensdijk, Sarah huren,  Hollandsche Rading, 25 jaar, Baarn, Lage Vuursche, huur Sarah,  echtpaar, clown, Bunschoten-Spakenburg, springkussen, Eemdijk, Eemnes, Soest, Soesterberg, verhuur Abraham, Amersfoort, Hoogland, Baarn, feestpop

 Verhuurpoint Hilversum © 2019   |   Algemene huurvoorwaarden