Opblaasfiguur Pensioen 3.2 meter
€45,- voor drie dagen*

Wanneer een collega met pensioen gaat is dit meestal reden genoeg voor een afscheidsfeestje. Het behalen van het pensioen is voor vele mensen een droom, na je pensioen heb je meer tijd voor hobby's en andere leuke dingen. Om het afscheid van een collega ongemerkt voorbij te laten gaan hebben wij een mega opblaaspop met banner "65"! Leuk om bij het afscheidsfeestje of op locatie neer te zetten. 

Wat krijgt u als u een opblaasbare pop "Pensioen" huurt?

Bij het huren van een opblaasbare pop "Pensioen" krijgt u een luchtblower, spantouwen, haringen, opzetinstructiekaart en een banner "65". De opblaasbare pop "Pensioen" wordt geleverd in een transporttas ter grote van een sporttas. Samen met de luchtblower is het pakket prima in een kleine personenauto te vervoeren. In slechts vijf minuten kan deze opblaasbare pop Pensioen worden opgezet.

Huurprijs

€45,- per dag* 


*GRATIS een dag eerder afhalen en een dag later retourneren! 
Tijdstip in overleg.


Borg: €50,-          

Elke extra huurdag: €25,-


U kunt het bedrag contant voldoen wanneer u de opblaasbare pensioen pop komt ophalen in Hilversum.

U kunt bij ons niet pinnen
Product informatie opblaasfiguur Pensioen

 Grondoppervlakte 1,5 meter x 1,5 meter 
 Hoogte 3.2 meter
 Gewicht 7,5  kg 
 Stroom 1 x 380 watt / 220 volt Huurvoorwaarden

 De opblaasbare Pensioen pop dient schoon en droog weer terug gebracht te worden.
 Per verhuurperiode wordt een borg van vijftig euro en identificatie gevraagd. 
 Op iedere verhuur zijn de algemene huurvoorwaarden van toepassing.

 Andere bezoekers zochten op: 

feestelijke opblaasfiguren, luchtkussen, opblaasfiguur huren, opblaaspop huren, grappig opblaasfiguur huren, spring, kussen, pensioenpassende opblaasfiguren huren, feestelijke huwelijk opblaasfiguren, opblaasfiguren voor speciale gebeurtenissen. luchtkussen, Abraham of Sarah pop huren in Amsterdam, springkussen, Driemond, Hilversum, 50 jaar, Loosdrecht, Kortenhoef, 's, opblaas pop huren, Graveland, Ankeveen, springkussen,Laren, Blaricum, HuizenAlmere, Weesp, Abcoude, 65 jaar, Nigtevecht, Nederhorst den Berg, SarahBaambrugge, Muiden, Muiderberg,Bussum, Naarden, Utrecht, Maarssen, Maarssenbroek, springkussen, Oud-Zuilen,luchtkussen, springkasteel, opblaasbaar, Oud Maarsseveen, Abraham huren, Achttienhoven, Westbroek, Breukelen, verjaardag,  Breukeleveen, Nieuwer-Ter-Aa, Nieuwersluis, Loenen aan de Vecht, goedkoop huren, De Bilt, jubileum, 60 jaar, Almere, Den Dolder, Bosch en Duin, springen, kasteel, Groenekan, Maartensdijk, Sarah huren,  Hollandsche Rading, 25 jaar, Baarn, Lage Vuursche, huur Sarah,  echtpaar, clown, Bunschoten-Spakenburg, springkussen, Eemdijk, Eemnes, Soest, Soesterberg, verhuur Abraham, Amersfoort, Hoogland, Baarn, feestpop

 Verhuurpoint Hilversum © 2019   |   Algemene huurvoorwaarden